Wednesday, May 21, 2014

Slow

Boleh tak aku nak kata aku stress dengan keje?

Haih.

Tahun baru ni, opis baru ada re-org. New boss. New task. New experience.

Tapi ntah la. Aku rasa macam lagi kurang keje. Aku harapkan dapat technical work seperti buat static model ke, buat well proposal ke. Tapi setakat almost 2 bulan yang aku dah start keje ni, keje aku adalah kumpul data, review report orang, compare itu ini.

Haih.

Stress lah weh.


p/s: Manusia. Keje banyak, komplen. Keje sikit, komplen. Keje susah, komplen. Keje senang, komplen.

Update: lepas je aku tulis post ni, aku gi jumpe boss, propose in-house study. And she said yes! Yayyy so ade la jugak technical job pasni. Wish me luck!


No comments:

Post a Comment