Wednesday, March 27, 2013

Pregnant?

One day, i realized that my period is one week late. It was weird because (alhamdulillah) i'm one of those lucky girls who always always have her Aunt Flow coming on time. i panicked but i soothed myself thinking it's just hormones. Because i'm breastfeeding.

So i wait.

The next week Aunt Flow is still missing. i got more panic. i was in Kuching, kat tengah-tengah hutan di Permai Resort, Santubong for my SIL's wedding. This time i can't take it anymore so i forced hubby to get a home pregnancy test at the neares 7-11. So he went and i did the test. Yeayyy.. Not pregnant!

The next week i started to feel nauseaous. Mual-mual dan pening.

Haishhhh sudah! This couldn't be. i could NOT be pregnant now! Afif is only 5 months, plus i had c-section. If i get pregnant now, my baby will have to be delivered via c-section jugak. Tak merasa lah beranak normal. Cuakkkk faham tak cuakkk!

After 2 days of mual-mual pening, i did my second pregnancy test. Phewwwww negative. Tak puas hati, i went to the clinic and took the third test. Yeay negative lagi! Was given ubat gastric je.

Tapi sebab cuak punya pasal aku rasa dah bercerita kat sedozen orang dah "OMG period aku dah 3 minggu lambat hamadddd! Tapi test negative.." Macam-macam la reaksi dan reply kawan-kawanku ini. Ada yang kata "Alah tu hormon je ko tak pregnant tuu" ada jugak yang kata "Nok.. Aku/si polan dulu macam ni lah haa period tak datang tapi test negative. Tengok-tengok dah 4 bulan pregnen. Baik ko test lagi..Buat blood test pulak" Bercucuran peluh ketiak dengar statement begini.

Akhirnya hari yang ditunggu telah tiba. Yesterday my Aunt Flow finally showed up. i have never been happier having period. Melompat aku semalam.

Moral of the story is, pasni aku terus nak gi amek injection Depo-Provera yang 3 bulan tuh. Tak sanggup aku berdebar tetiap bulan tunggu period tak kunjung tiba. It's like a freaking hide-and-seek game!

Yes, i want more babies but not now. Tahun depan la berusaha lagi. InsyaAllah.



2 comments:

  1. u got urs already?...babe i haven't got any these 5 months tau! reading ur babbles do get me berdebar2...lagi pulak aku not bf cmpur2 jugak...ah sudahhh better get test jugak la kan huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerullll.. aku period 2 bulan pas bersalin which is weird sbb org kata kalo fully bf mmg lama tak period. tapi bagus jugak coz boleh track kalo pregnant. tu la gelabah bila kalo ni sebulan lambat period. huhu.. ko g la buat test wehhhh..

      Delete