Friday, February 22, 2013

Spanx is Here!

Eventhough i am back to my pre pregnancy weight, tipulah kalau kata badan maintain bergetah cam zaman anak dara dulu. Perut yang dulunya (agak) kempis, mengembang berpuluh kali ganda semasa mengandung telah kembali ke saiz (hampir hampir) normal. Tapi still rasa buncit dan menggelebeh.

So i was wandering around at Isetan KLCC today (long lunch hour!) and there it is; Spanx booth right in front of me!

Terus la menggelupur di situ. Macam biasa, As was a little bit blur and asked "Apsal ko ni?" then i told her "ko tak tau ke nokkk brand ni la yang retis Hollywood pakai gi red carpet events. Jessica Alba, Jennifer Garner, Adele sume tuu.. Badan diorg bukan semua perfect. Haaa pakai ni terus smooth without bulging lemak. Sebelom ni Spanx ni tak jual kat Malaysia". Lalu As pon join menggelupur (padahal minah tu tak gemok langsung. Jeles aku..)

Whether we need it or not (who am i kidding? I need it), both of us bought our first Spanx!

I bought the Slim Cognito one at RM319.00. Nasib baik ada voucher Isetan RM95 so bayar sket je la. Ntah la mahal ke murah compared to kalau kirim kat US tapi aku beli je.

So if ya'll are looking for Spanx, the booth will be at Isetan KLCC till 28 Feb. But i think Metrojaya Midvalley pon dah carry this brand. I think la..




No comments:

Post a Comment