Thursday, January 24, 2013

Manicure Time!

Last two weeks i accidentally hurt Afif while cutting his nails. Terpotong isi dia. Menjerit si Afif. Selama ni aku potong ok ja. Tak sangka lak bleh eksiden. I felt so bad that i cried. Dia dah stop nanges pon aku still menanges! Rasa bersalah sangat..

Naturally, im still not over it. Still seriau nak potong kuku dia. Skang kuku dia dah panjang balik. Nak tak nak kene gak potong. Nasib baik Hubby Dearest volunteer potongkan. Dia potong while i distract Afif with Baby Einstein on the iPad. Legaaaa everything is ok!



Haaa siap pakai lampu kepala macam nak masuk gua!

2 comments:

  1. our baby boy mmg tak babam ek...mostly bb girl yg bambam.huhu....

    ReplyDelete
  2. tu laaa... huuuu.. puas dah cuba bambam kan dia tak berjaya. org ckp kalo fully bf tak bambam sgt tp aku tgk ade je anak member yg fully bf bambam jugak..

    ReplyDelete