Thursday, September 27, 2012

Mimpi

Minggu ni banyak betol mimpi beranak/berkaitan nak beranak.

One dream i saw my baby, berselaput dan berdarah atas cleaning table kat labour room tu. Selamat dilahirkan. Semalam mimpi gi check-up, doc kata dah 7cm dialated but i dont feel any pain. Terus masuk labour room tunggu beranak.

Most dreams menunjukkan senangnya beranak. Cuakkkk sebab mimpi kan selalu terbalik?

Maybe i think too much.

P/s: i know mimpi adalah mainan syaiton but i couldn't help being scared!
P/s lagi: adakah perlu air selusuh? Ada orang kata syirik, ada pendapat kata tak. For me bergantung pada niat. Kalau takde pon, cukup sekadar amalkan solat hajat, berdoa di mudahkan and amalkan ayat-ayat Quran insyaAllah ok.

2 comments:

  1. hye teefa! xtau la mcm mana leh tjumpa blog awk! but i enjoy reading ur blog!

    teefa yg dlu kita knal brubah pn. fun extraordianary cheerful girl! slalu buat org yg disekeliling happy! tak sangka awk dh kawin dgn crush awk and dh nk jd mommy pun!

    apa pun, i'm happy for u. i know u'll be a great wife and mommy!

    yg benar,
    ur matrik roommate. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whoaaa.. Sape ni? Faizah ke B-tol ke yati? Rinduuu matril nyer roommate. Sume dah lost contact! Nnt drop email address ehh.. Boleh jumpa! :')

      Delete