Monday, April 23, 2012

i'm Getting Married.. Again!

You read that right!

We got married in December 2011 in KL.

Due to parents-in-law busy-ness in performing Hajj in November, we didn't have much time to prepare for our wedding reception in Kuching (parents-in-law's home).

Sooooooooo... Kami akan naik pelamin lagi! Yeayyyyy!

Majlis (insyaAllah) will be held on 19th May 2012 at Penview Hotel, Kuching.

And yes, i'll be (insyaAllah) 4-months pregnant at that time! Wooooootttt!

i'm so loooking forward nak bersanding lagi bertiga dengan baby pulak. Bajet feeling ala-ala Mat Salleh gittew dah bunting baru nak kawen. Huhu.

Alhamdulillah preparation berjalan lancar. Kebanyakan details and planning are done by mom-in-law (i can call her Mama now.. Hehe). Kami ikut sahaja memandangkan majlis kat KL haritu kami handle sendiri. Kasi chance diorang pulak buat ikot suka. We just need to prepare our attire, bunga telur dan hal menjemput sedara-mara dan kawan-kawan dari KL.

Baju memang takleh sewa lah. Kene tempah memandangkan perot akan memboyot.

Inspiration for my wedding dress. 
Image from InnaiRed

Harapnya semua lancar. Amin!

Excited mode on!


No comments:

Post a Comment