Tuesday, January 10, 2012

My Wedding Video Highlight is Out!

Hamboiiii.. Sejak kahwin ni memang dah tak layan sangat belog ni haa.. Memang ada teringat nak meng-update tapi busy hornymoon, busy berkeluarga, busy berchenta, busy berkepit dengan suami sampai tak teringin nak ber-belog..

Anyway, i'm back!

i'll update soon pasal majlis kawen dan vendor-vendor majlis perkahwinan. Sekarang, sila tonton video highlight solemnization and reception kami yang berlangsung pada 24 dan 25 Disember 2011 (bajet artis laa kan tulis ayat gini). i don't know about you, but i love love LOVE our video!



Thanks Maze Lensa Studio for your professionalism and kecepatan menyiapkan video ni. We like it to the max.

We have yet to receive the full length video but so far we are very satisfied with Maze Lensa's work. Great equipment, creative ideas and the fact that they are funny makes the filming enjoyable. Great price too! Would recommend it to any of you brides-to-be.

Okay bye nak tengok video ni untuk kali ke dua ratus tiga puluh lapan!

No comments:

Post a Comment