Monday, November 21, 2011

33 Days To Go

Wahhh..

Sekarang blogpost title adalah countdown gitew..

33 days to go!

Tatau nak happy ke nak nervous. At this point, dapat lah saya menyimpulkan bahawa perasaan nervous adalah mengatasi perasaan lain.

Kenapa nervous?

1) Baju saya yang hentah hapa-hapa iteww..
-Ntah la dier betulkan ke idok ye. Tapi dapat disimpulkan saya MESTI tempah kainnya di tempat lain. Sebab kain yang telah dijahit itew tidak menepati citarasa saya. The top is still okay i guess.. Kalo ikotkan diri yang sudah mula memasuki fasa bridezilla ini, nak je tempah baju baru. Memandangkan tak berbaloi je tempah baru (nak beli lace, chiffon dah berapa ribu, upah jahit lagi..), saya tenangkan hati dan fikir rasional; tempah kain je la dik non..

2) Renovation di rumah masih belum start..
-i did tell you that the family mengarahkan saya cari kontraktor untuk tukar parquet kepada tiles kan? So bende alah tu belum lagi berlangsung ye. Cat rumah pon belum. Aku dah sesak nafas ni memikirkan sempat ke tak nak renovate bagai ni..

Dalam halangan berganda ini, there is still one ray of sunlight..

Kad jemputan kahwen dah siap! Pheww..

Sekarang saya kene gigih menguruskan badan. i dunno how la since i'm the type who will pengsan if i skip a meal and gastric kalo tak makan nasik. Usaha je la. Kalo i tak kurus dan tak cantek masa wedding nanti jangan kutuk pleaseee!

Ok bye.

p/s: My girls from office threw As, Pijot and i a Bachelorette Party last week! It was MARVELLOUS AND SO FABULOUS. Will update about that when i have more photos ;)

No comments:

Post a Comment