Monday, September 5, 2011

Ada Rahsia Saya Nak Bagitau...



Sebenarnya dah lama teringin nak cakap pasal benda ni.

Dah lama nak blog pasal peristiwa best ni.

Tengok kawan-kawan lain seronok blogging about their journey.

Best je.

But i'm the kind of person who's afraid of being too sure.

Afraid of being too confident.

Takot, dah excited lebih tiba-tiba tak jadi.

Takot, dah canang satu dunia tiba-tiba ada aral.

Takot, happy-happy nanti menangis.

After a long time thinking about it, after berbincang dengan Mr. Chenta, selepas bertanya pendapat keluarga, baru lah yakin.

Masa pun tak banyak lagi ni.

InsyaAllah.


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

WE'RE GETTING MARRIED!!

*dance around happily joget-joget lompat-lompat sambil dengar lagu I Do by Colbie Callait*

So friends, save these dates:

December 24, 2011 untuk dinikahkan.

December 25, 2011 untuk disandingkan.

Doakan semuanya lancar dan dipermudahkan ya

110 days to go!

;)


4 comments:

  1. tahniah teefa..finally :)semoga berkekalan ya,,aku ari tu lagi masa entry ko yg dulu, aku dah agak dah..jeng jeng :)

    ReplyDelete
  2. good...tapi, aku setuju comment ko yang atas! afraid of being too sure and too confident...even smpi sekarang pun masih afraid walaupun da bertunang...huhu...anyway, aku doakan semua berjalan dengan lancar. doakan aku jugak :) owh ya, don;t forget untuk leave ur alamat yea kat khaira@gmail.com...if not aku send card by huda je la...

    ReplyDelete
  3. ohoi dah agak dah !!!
    Congratulations and have fun preparing !

    ReplyDelete
  4. Kumang Martha: thanks babe!! nanti ada reception in Kuching.. i'll send u a card bila ada date as u most probably couldnt come to KL on Christmas.. hehe ;)

    Kerul: tu laa.. too uncertain memang takot. mudah-mudahan wedding kita smooth je. nanti aku email ko k.. ;)

    erin: ohoiii.. and here i am thinking i'm being subtle. haha.. thanks babe. preparation best tapi pening kepalak buat decision.. huhu

    ReplyDelete