Sunday, May 22, 2011

Bruno Mars Live in Kuala Lumpur April 2011

i know. This is OLD story.

i was browsing through my computer and found my Bruno Mars folder. i couldn't help giggling and writing about it. It was a beautiful night. It was a crazy night for me.

BRUNO MARS IS AH-MA-ZING-LY INCREDIBLE!

Chuna yang menghasut saya membeli tiket Bruno Mars ni. At first i was doubtful. Camne kalo tak best? Tapi sumpah best. Thanks babe sebab menghasut!

Kitorang semangat gila buat banner besar gila from cardboard yang dibeli khas kat Kinokuniya. It was written "MARRY US!!!" dengan harapan Abang Bruno akan nampak dan terus ajak kitorang kawin. Hehe. We reached PWTC quite early. Tapi waiting and queuing hall dah penuh dengan orang beratur okay. Bila sampai turn kitoang nak masuk, tetiba banner yang aku pegang tu dirampas rakus oleh abang guard. "Takleh bawak masuk. Size A4 je boleh!". Seriously what the eff?? Kalo kitorang buat saiz A4 ko pikir Abang Bruno leh nampak ke? Malas nak argue, kitorang masuk je.

Anyway.. Did i tell you that Bruno was amazing?

He's entertaining. Great communication and interaction with the fans. 
He has got a BEAUTIFUL voice. Langsung tak pecah suara sepanjang concert.
He's energetic. Tidaklah duduk ternganga menyanyi. Dia siap joget ke hulu ke hilir pentas. Siap main gitar.
Satu je saye nak komplen: Apsal kejap sangat konsertnye, Abang Bruno?? Lagu Talking To The Moon tade ponnn!

Cakap banyak pon takde guna. Meh layan gamba and a few videos.

 The hall when we entered it. Baru separuh terisi.
*nampak tak Chuna lari2 tu?*

 Chuna. Teman tengok concert. Teman pi holiday. Teman bungee jumping.
*i love u babe!*

Sebelum concert start.
Sempat tweet-tweet, sempat dengar iPod. Sempat upload gamba. Sempat duduk mencangkung. Lama okeyyy tunggu!!

Kami berdua berhempas pulas membenamkan diri ke barisan hadapan. Sampai ke second row je. Tak berjaya menghalau mereka-mereka didepan sekali yang bertenggek kat pagar tu. Huhu.


Doo Wops and Hooligan World Tour!

 
Penuh perasaan okay.

 Sedapnyeee suara kau!

Selepas konsert. Rambut ngan eyeliner mesti maintain ye.

Sadly i couldn't upload my videos. Ape ntah error with server. This is a video from Youtube, uploaded by bellerawkx.


Ahhh.. Such a wonderful guy. Hope to see him again in KL :)

No comments:

Post a Comment