Saturday, April 2, 2011

i Just Can't Blog Right Now..

..because i'm in this crazy-over-Korean-drama-series stage.

i found a great DVD rental place 3 weeks ago and i can't stop renting Korean series ever since! Gila engkau aku macam meroyan everyday balik keje tengok cter Korea sampai kol 1-2pagi. Pedulikan kain tak berlipat dan dapur tak berasap. Tak peduli jugak esoknya pegi keje mengantok dan terpikir-pikir ape nak jadi ngan cter tu next.
 
It scares me. The last time i was like this when i was in uni. Nak exam pon aku still tak tido nk tengok cter Korea. i hope it's just a phase. Mampos la jugak kalo sampai ke tua macam ni.

Cter yang recently aku tengok:

Personal Taste

Naughty Kiss

Boys Over Flowers
This is my current watch. Cter ni adalah Meteor Garden versi Korea. Dulu pon tengok Meteor Garden!

*images are from Google image*

i got a feeling that this phase will NOT be over soon. Kawan-kawan suruh tengok cter Secret Garden and Marry Me Mary pulak. 

p/s: Selalu sakit hati bila tengok hero/heroin cter2 ni bongok tak nak luahkan perasaan walopon dah chenta. Pastu buat each other sakit ati bila kuar date ngan pompuan/lelaki lain. i'm so glad Mr. Chenta and i got over that phase. Oih, dulu kami meroyan camtu jugak. Tak nak go thru that dah!. ;) 

Ok bye nak gi sambung tengok cter Boys Over Flowers.

1 comment:

  1. boys over flowers! weh baca comic dia. lagi stress ahahahhaha. eh dia ada versi jepun: hana yori dango.ada 2 seasons.

    p/s: sayalah nani.

    ReplyDelete