Tuesday, August 10, 2010

Ramadan Mubarak!

Salam all!

*ececey mentang-mentang Ramadan bakal menjelang, rajin lak bersalam-salam*

i'd like to take this opportunity to wish all fellow Muslim Ramadan Mubarak!

Saye juge ingin mengambil kesempatan ini untuk memintak ampon dan maaf banyak-banyak dari kamu-kamu semua, sebagai manusia saye memang tak terlepas dari membuat kekhilafan. Halal kan ape-ape yang termakan/terminom.. Sebelum start beribadah ni memang kene la mintak ampon kan? Bukan mase Ramadhan/Raye je, tetiap ari kene mintak ampon tau sebenarnye! :p

May Allah bless us during this Holy month, accept our ibadah, accept our duas, and continue increasing our Imaans. Ameen.

Sebelum saye berundur diri, meh sama-sama teropong anak bulan:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Tu bulannnnn!
*image source here*


 My fever update: Still demam and sakit-sakit badan tapi Alhamdulillah dah kurang. Doc said my blood test result showed a low platelet count (169.. kalau bawah 150 memang suspect denggi lah), so i have to retake blood test to ensure that i'm Dengue-free. Tanak la sakit-sakit time pose ni!

1 comment: