Tuesday, August 3, 2010

Award Persahabatan 2010!

Wahhhh.. Good news for me!

Sukacita saya ingin mengumumkan bahawasannya saya telah dianugerahkan Award Persahabatan 2010 oleh Puan Ayu Rosly! Yayyyyy for me!

Ahem... Dah dapat award harus lah berucap sket kan?
*pretending to give speech at the Oscar*
 Thanks to Ayu sebab dengan baik hatinye menganugerahkan saya award ini, walaupon dapat award di alam saiber aje.. First time dapat award okehh.. 
Huhu..
Thanks jugak kepada kamu-lamu yang sudi baca luahan, bebelan, sungutan, ke-excited-an saya di blog ini =D

1) bagi pulak award nie kat 5 orang yang korang rasa ada nilai-nilai PERSAHABATAN yang baik dalam DUNIA BLOGGING nie. 
  • Ayu Rosly (nak jugak bagi even though Ayu dah accept award ni awal-awal.. Ngehehe.. Don't worry, insyaAllah sampai jugak korang ke Europe next year!)
  • Mawai (coursemate kat UMS dolu2.. Rakan bersungut tentang lemak di badan, teman berjogging, teman berfieldwork dan teman bergosip. Skang nak kawen dah budak ni..)
  • Zarith (DGA rocks!)
  • Nani (one of the girls.. Weh rindu karoke ramai-ramai 9 jam. Jom la lagiiii!)
  • Aliza (DGA rocks!!! Thanks sebab menyediakan kerepek sedap2 utk kitorg.. Cepat2 sihat oke, jangan sepak kerusi lagi!)
2) Ape nilai persahabatn yang ada pada setiap 5 orang tersebut? war-warkan.
Dah nama pon kawan kan? Many ups and downs in friendship, but they make life colorful and bearable. Suka baca blog kawan2, at least tak contact slalu pon tau gak perkembangan hidup diorg.  Bukan setakat diorang je, kawan2 lain jugak!

3) Sila nyatakan perkara yang PALING hebat korang buat sebagai sahabat. Untuk kita jadikan panduan dan ikutan.
Errr.. Ntah la ek? Everybody needs a friend. Saya bukan la seorang kawan yang hebat but i'll try my best to be there for my friends. Oh, flying halfway around the world to see my bestfriend jugak adalah hebat kan?

1 comment: